Home » iXperiums » iXperium Roermond » Programma aanbod

Programma aanbod

Goed onderwijs voor morgen is anders dan gisteren en zal in de toekomst aan snelle verandering onderhevig blijven. Een vaste waarde is een goede leraar die zich blijft professionaliseren. Door ict op de juiste wijze in te zetten beogen we leerprocessen efficiënter te maken, leerprestaties te verbeteren en onze doelgroep nog meer te motiveren. Om deze veranderingen en professionalisering te ondersteunen is een diversiteit aan interventies nodig die in iXperium Roermond worden vormgegeven.

iXperium Roermond organiseert per jaar een aantal iXpiratiedagen voor scholen en studenten die iXperium Roermond voor de eerste keer bezoeken. Het programma wordt gekenmerkt door variatie en laat deelnemers kennismaken met het uitgebreide ict-palet dat iXperium Roermond aanbiedt. Daarnaast worden er regelmatig professionaliseringsactiviteiten georganiseerd voor leraren, ict’ers van basisscholen, leidinggevenden, directeuren en Pabo studenten. Houd de agenda goed in de gaten, zodat je je tijdig voor deze activiteiten kan inschrijven.

Deelnemers aan de programma’s en activiteiten dienen werkzaam te zijn bij stichting Swalm & Roer of student te zijn van de Nieuwste Pabo.

Share