Home » iXperiums

iXperiums

iXperium/Centre of Expertise Leren met ict heeft in verschillende regio’s iXperiums met ieder hun eigen netwerk van schoolbesturen, lerarenopleiding en het lectoraat Leren met ict. Deze regionale iXperiums bieden leraren (in opleiding) een plek om ict-rijk onderwijs te ontdekken en ontwikkelen, samen met collega’s, leraren, studenten en lerarenopleiders van HAN Pabo, onderzoekers, specialisten en mediamentoren uit de schoolpraktijk.


algemeeniXperium Arnhem

Samen met leraren, lerarenopleiders en studenten bouwt iXperium Arnhem aan het onderwijs van morgen. iXperium Arnhem is een samenwerking van HAN Pabo, Delta Scholengroep, DeBasis, Fluvius, De Onderwijsspecialisten en het lectoraat Leren met ict.
Lees meer>>


programma's

iXperium Nijmegen

Kom langs met je klas en neem deel aan één van onze programma’s, bezoek het iXperium met je team of ga zelf aan de slag met een eigen ontwerp. iXperium Nijmegen is een samenwerking van HAN Pabo, SPOM, SPOG, Lijn83, Conexus, Optimus, St Josephscholen en het lectoraat Leren met ict.
Lees meer >


iXperium Oss

iXperium Oss is er om docenten te inspireren, te laten experimenteren en leren van en over lesgeven met ict en de nieuwste technologie in het onderwijs, zodat zij recht kunnen doen aan de verschillende talenten van leerlingen. iXperium Oss is een samenwerking van De Leijgraaf en het lectoraat Leren met ict.
Lees meer>>


thumbnail ontwikkelkring

iXperium Roosendaal

iXperium Roosendaal is een samenwerking van … en het lectoraat Leren met ict
Lees meer >>


thumbnail ixpiratiemiddagen

iXperium Roermond

iXperium Roermond richt zich op leraren van het basisonderwijs en studenten van de Pabo. Leraren met hun klas komen naar het iXperium en kunnen daar kennismaken en experimenteren met ict-toepassingen voor het onderwijs.
Lees meer>>


thumbnail ixpiratiemiddagen

iXperium Health

iXperium Health richt zich op het gebruik van ict in gezondheid en zorg. In dit iXperium werkt het lectoraat Leren met ict samen met HAN opleidingen op het gebied van gezondheid en zorg.
Lees meer>>

 

 

Share