Home » iXperium Arnhem » iXperium Arnhem algemeen

iXperium Arnhem algemeen

 

Ixperium-meisjes-met-ipadLeren met ict is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Logisch ook. Want als het goed ingezet wordt, wordt het onderwijs er flexibeler, aansprekender en gevarieerder van. Bovendien kan ict je als leraar enorm helpen bij het recht doen aan verschillende leerstijlen en leerbehoeften van leerlingen. Maar dan moet je wel weten hoe je ict-toepassingen inzet en aan laat sluiten bij de visie en kerndoelen van jouw school. Dit zijn precies de onderwerpen waar we in het iXperium elke dag mee bezig zijn. Samen met jou!

De doelstelling van het iXperium/Centre of Expertise Leren met ict is leerprocessen in het basisonderwijs met behulp van ict zo in te richten dat er meer recht wordt gedaan aan de verschillen tussen leerlingen.

 

Het iXperium Arnhem biedt schoolprogramma’s en cursussen om (toekomstig) leraren kennis te laten maken en te professionaliseren in het gebruik van ict-toepassingen in de klas. Daarnaast wordt onderzoek gedaan naar concrete vraagstukken die te maken hebben met ict in de klas. Voor meer informatie lees de jaarverslagen (Jaarverslag iXperium Arnhem 2017, Jaarverslag iXperium Arnhem 2016 , Jaarverslag iXperium Arnhem 2015).

Het iXperium Arnhem is een initiatief van CLC Arnhem en is bestemd voor leraren van de aangesloten besturen, docenten en studenten van de HAN PABO. Hiernaast werken er onderzoekers van het het iXperium/Centre of Expertise Leren met ict.

Wie is wie

 

Locatie
iXperium Arnhem
HAN Pabo Arnhem, Ruitenberglaan 27
6826 CC Arnhem

E info@ixperium.nl
T (026) 369 19 12

Het iXperium Arnhem is tijdens schoolweken geopend van:

maandag: 8.15-21.00 uur
dinsdag: 8.15-21.00 uur
woensdag: 8.15-21.00 uur
dondedag: 8.15-17.00 uur
vrijdag: 8.15-16.00 uur

 

Share