Technology talks – open huis iXperium Health

23 January 2019

Je kunt de technologie in de zorg niet meer wegdenken. Toepassingen worden steeds breder en de ervaringen rijker: van inspiratie naar grootschalige en langlopende experimenten met ingrijpende dilemma’s. Tussen techniek en ethiek zit dikwijls spanning. De tijd is daarom rijp voor een eerlijk gesprek over de implementatie van technologie in de zorg. De HAN geeft dit een podium en nodigt je van harte uit voor Technology talks!

Technology talks vindt plaats tijdens een feestelijke middag waarin het iXperium Health een open huis organiseert in samenwerking met de Zorgalliantie. Het programma zit boordevol ingrediënten om de mogelijkheden van moderne technologie te ontdekken. Er zijn interessante presentaties die zowel de kansen als de dilemma’s scherp neerzetten.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het gesprek over technologie in de zorg en zelf te ervaren wat erbij komt kijken in de praktijk. Deelname is gratis. We verzoeken je wel om je aan te melden.

Programma
15.30 Ontvangst
16.00 Welkom

  • In gesprek over de Proeftuin Tinybots
  • Keynote en reflectie door Pim Haselager
  • iXperium Health stelt zich voor

17:30 Open huis iXperium Health met borrel

Locatie
HAN Campus, Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Aanmelden
Deelname aan de technology talk is gratis. We verzoeken je wel om je aan te melden.
Ben je geïnteresseerd in technologie in de zorg of heb je vragen over Technology talks! neem dan contact op met iXperium Health via ixperium.health@han.nl of Zorgalliantie – Jonathan van Deutekom via j.vandeutekom@han.nl

Share