Word jij de nieuwe mediamentor in iXperium Arnhem?

30-03-2017 door Justine van den Berg

Ben je een veranderaar, ontwikkelaar, anders-denker, innovator, inspirator, kansenzoeker, horizon-verbreder? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze collega mediamentor. iXperium Arnhem is dé inspiratieplek rondom leren en lesgeven met ict in het gebouw van HAN-Pabo Arnhem. We werken vanuit de driehoek Opleiden, Onderwijs en Onderzoek. Deze domeinen komen samen in het Community Learning Center (CLC); de samenwerking tussen Delta, deBasisFluvius, De Onderwijsspecialisten, HAN Pabo en het Centre of Expertise Leren met ict. Het iXperium maakt hier onderdeel van uit.

Onze visie gaat uit van recht doen aan verschillen. Ook wordt de verbinding gemaakt met Wetenschap en Technologie (W&T) in de iXspace. Onze doelgroep is de (aankomende)leerkracht!

Wat bieden wij
Je werkt een jaar in een inspirerende, innovatieve omgeving die voortdurend in beweging is met de mogelijkheid om je verder te professionaliseren in leren en lesgeven met ict en wetenschap en techniek. We staan open voor nieuwe ideeën en eigen initiatief. Deze functie is op basis van detachering voor de duur van 1 jaar.

Wat vragen wij
Een super-enthousiaste leerkracht of lerarenopleider (werkzaam binnen de partners van het CLC Arnhem) die wil werken en mee-ontwikkelen in het iXperium. De werkdomeinen van de mediamentor zijn ontwikkelen en uitvoeren van schoolprogramma’s en het adviseren van scholen t.a.v. leren en lesgeven met ict. Dit doe je in het iXperium en op de aangesloten scholen. Het Kwalificatieprofiel Mentor Media Educatie iXperium beschrijft welke competenties je hiervoor nodig hebt.

De focus van je werkzaamheden zal liggen op de transfer naar de school.
Wij blijven in ontwikkeling en leren van en met elkaar. Daar hebben we jou voor nodig!

Functie
Functieomvang: 0,6 fte
Periode: schooljaar 2017-2018
Salaris en aanstelling: blijft gelijk aan je huidige aanstelling
Enthousiast en meer weten? Neem contact op met Annelies Wiggers (Programmamanager PO CLC)
a.wiggers@clcarnhem.nl / 06-13166338

Reageren voor 10 april a.s. door CV en motivatie te mailen aan Annelies Wiggers.

Tags:
Geplaatst onder: Geen categorie | Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*