Mediawijsheid op ROC de Leijgraaf – vlog je school en googel je juf

14-12-2017 door Wendy Deursen

Coaches en docenten Elisa Kuijper en Sanne van Uden van ons ROC de Leijgraaf zijn onlangs geïnterviewd door ‘Vives’, een magazine over mediawijsheid in het onderwijs (zie artikel GoogeljejufVlogjeschool12-”17_).

Zij hebben afgelopen schooljaar als lid van het Designteam “Reflecteren Niveau2Plus” in ons  iXperium Oss de www.reflectietoolbox.nl ontwikkeld, samen met docent Jan Elsenberg en o.a. ondersteuning en expertise van de onderzoekers van de HAN en onze Instructional Designers van het iXperium Oss.

“Wij zijn trots!”, aldus Elisa en Sanne. Wij natuurlijk ook!

 

Wist je dat?: ROC de Leijgraaf het “Nationaal Keurmerk Mediawijsheid” heeft doordat we in het iXperium Oss een gecertificeerd MediaCoach werkzaam hebben? Hierdoor onderkent de Leijgraaf het belang van Mediawijsheid en digitale geletterdheid.
Meer informatie? Bijvoorbeeld hoe je mediawijsheid (en o.a. ICT tools) meer kunt inzetten in je eigen lessen? Of wil je een keer een gastles m.b.t. mediawijsheid?

Mail dan naar ixperium@leijgraaf.nl

 

 

 

GoogeljejufVlogjeschool12-”17_

Eén reactie op “Mediawijsheid op ROC de Leijgraaf – vlog je school en googel je juf”

  1. Vera schreef:

    Erg leuk dit. Wij hebben hier op school ook iets dergelijks georganiseerd en hier werd heel positief op gereageerd door de kinderen en ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*