Juf wat heb jij een mooie school

11-07-2014 door Justine van den Berg

Blog van Evelien, student HAN-Pabo

Tijdens het ICT-atelier van 26 mei, had mijn stageklas het geluk dat zij het Ixperium mochten bezoeken. Ik wilde natuurlijk graag zien wat alle leerlingen deden bij de verschillende activiteiten. Hierdoor heb ik de rol als tijdbewaker op mij genomen. Een klasgenoot had een duidelijk doordraaischema opgesteld waardoor ik precies wist op welke tijden er gewisseld moest worden. Doordat iedere ronde 12 minuten duurde, kon ik een goed overzichtelijk beeld vormen van de groep. Het belangrijkste dat mij is opgevallen is dat de leerlingen zich ontzettend netjes gedroegen en er een algehele rust was in het Ixperium. Dit kan natuurlijk deels komen door de activiteiten maar over het algemeen waren de leerlingen erg rustig, wat een fijne sfeer! Doordat ze bij één van de zeven activiteiten ook even mochten lopen, zag ik dat ze daar even hun energie kwijt konden en dat dit ook genoeg was.

blog evelien

De titel is een uitspraak van een leerling die tijdens een activiteit in het lokaal I4 zat. Hij keek om zich heen en zei; “Juf, wat heb jij een mooie school.“, ik zag dit als een groot compliment voor de PABO en het Ixperium. Hij was zo onder de indruk van alle mooie kleuren in materialen in het Ixperium, dat ook wij als studenten trots mogen zijn op deze omgeving.

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*