iXpiratiemiddag designteams Blended Learning 30 Mei in iXperium Oss

09-06-2016 door Wendy Deursen
30 mei vond in Oss een iXpiratiebijeenkomst plaats waarbij de designteams blended learning hun stand van zaken presenteerden aan elkaar en aan het vele aanwezige publiek.
De drie designteams van ROC de Leijgraaf presenteerden deze middag de resultaten van hun onderzoek dat samen met de HAN is gestart in augustus 2015.
De onderzoeken van de designteams zijn gericht op: ‘gaming & 3D’, ‘rekenen en afstandsleren in de bbl’ en ‘loopbaanleren’.

Na een inleiding door John Schobben (Bestuursadviseur CvB), werd de aftrap van de presentaties gegeven door het designteam “gaming & 3D”, vertegenwoordigd door Rob Groenen en Monique Bos.
Vervolgens deelde Hans Verbaan namens het designteam “rekenen en afstandsleren in de BBL”  zijn ervaringen en opbrengsten van hun onderzoek.
Als laatste spraken Sonia Reis en Pauline van de Venn, designteam “Loopbaanleren” over hun tot nu toe behaalde resultaten.

Na iedere presentatie kon het aanwezige publiek via Padlet feedback geven en was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de designteams.

Deze input nemen de designteams mee in de volgende stap: het implementeren van hun onderzoek en resultaten in de onderwijspraktijk binnen ROC de Leijgraaf.

Kijk ook op http://www.samenonderwijsmakenbijdeleijgraaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*