Word iXpert in een dag! Arnhem

14 August 2018

Voor het derde jaar organiseren we een iXpert-dag voor medewerkers van de besturen die zijn aangesloten bij CLC Arnhem. We hebben in het iXperium gekeken naar de programma’s die we draaien met groepen kinderen en we denken dat er onder jullie velen zijn die dit ook zelf willen ervaren of in de eigen klas willen uitvoeren.

Als je graag meer wilt weten over 21e-eeuwse vaardigheden, huidige ict-toepassingen, nieuwe ict-tools, meerwaarde van ict in jouw lessen of als je wilt werken aan je ict-vaardigheden of ict-geletterdheid, is het een goed idee om iXpert te worden in het leren en lesgeven met ict. Daarom willen wij je onderdompelen in ict-vaardigheden op een heuse iXpert-dag. Meld je nu aan en word een expert in een dag! (aanmelden kan tot 20juli 2018).

We verwelkomen je graag op dinsdag 14 augustus 2018 in iXperium Arnhem of op 21 augustus op de Ni-je Veste Buitenschans in Groenlo. Het programma loopt van 10 tot 15 uur. Je kunt kiezen uit een dagprogramma of alleen uit een ochtend- en/of middagprogramma.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 12.00 uur Ochtendprogramma (je doet mee aan een van de workshops)
1. Prowise Presenter/ Prowise connect
2. Gynzy/ Gynzy kids
3. MEER – iXspace (maakonderwijs W&T en VR les)

12.00 – 13.00 uur lunch

13.00 – 15.00 uur Middagprogramma (je doet mee aan een van de workshops)
1. Interactieve tools: Socrativ, Mentimeter, Kahoot, Padlet
2. Google Classroom
3. Programmeren met een Micro:bit

Je kunt kiezen uit een dagprogramma of alleen uit een ochtend- en/of middagprogramma.

Meld je uiterlijk 20 juli 2018 aan

Share