iXpiratiemiddag Special Edition Maakonderwijs Arnhem

04 April 2018

Ben je geïnteresseerd in maakonderwijs of wil je met jouw groep maakonderwijs gaan ontdekken? Meld je dan aan voor de iXpiratiemiddag Special Edition!

iXspace Arnhem doet in 2018 mee aan de Maker Faire Nederland onder het motto “Heel Nederland maakt.” Voor deze Maker Faire zoeken we leerkrachten / groepen die mee willen doen aan de voorronde van de challenge die uiteindelijk moet uitmaken welke groepjes er naar de grote Maker Faire in Eindhoven gaan (eind september). Je krijgt begeleiding vanuit de iXspace en een toolkit om met je hele groep direct aan de slag te kunnen gaan met maakonderwijs.

Op woensdagmiddag 4 april organiseren we een special edition iXpiratiemiddag rondom maakonderwijs. Dit is de aftrap voor geïnteresseerde leerkrachten van groep 6 of 7 die mee willen doen aan de voorrondes van de Maker Faire Challenge. De iXpiratiemiddag duurt van 14:00 tot 16:30 en vindt plaats in iXspace (iXperium Arnhem, Ruitenberglaan 26 Arnhem).

Ben je enthousiast en wil je met jouw groep 6 of 7 meedoen aan de challenge, geef je dan op via info@ixperium.nl. Wees er snel bij want er is beperkt plaats!

 

 

 

 

Share