iXpiekids Arnhem

25 October 2017

Woensdag 25 oktober organiseert iXperium Arnhem voor de tweede keer een unieke LEGO-middag voor leerlingen van de basisschool. Kinderen van groep 3 tot en met groep 8 zijn deze middag testers en experts. Met dank aan Heutink, specialist in educatieve materialen, hebben we deze middag bijna alle
educatieve materialen van LEGO in huis en kinderen kunnen vooral programmeren en zelf ontwerpen.

13.30-14.30 uur – Leerlingen testen nieuwe LEGO-materialen van studenten van HAN Industrieel
Product Ontwerpen
14.30-14.45 uur – pauze met limonade en iets lekkers
14.45-16.30 uur – zelf programmeren en bouwen met LEGO

Wij zorgen voor veel LEGO en voor begeleiders die de kinderen helpen bij het bouwen en programmeren.  Er kunnen 40 leerlingen meedoen, dus geef jouw kind(eren) snel op via info@ixperium.nl o.v.v. Lego middag 25 oktober en vermeld de naam, leeftijd van het kind, groep en de naam van de basisschool.

Kun je niet op 25 oktober of is de LEGO-middag al vol, kom dan naar onze andere iXpiekidzdag op zaterdag 18 november tussen 10.00 tot 15.00 uur en ga mee op digitale ontdekkingstocht. Ontdek de gaafste en nieuwste gadgets en leef je uit in onze muziekstudio als een echte DJ. Natuurlijk zorgen we ook die dag voor voldoende LEGO-uitdagingen. De iXpiekidz dag van zaterdag 18 november is voor leerlingen uit groep 1 t/m 8. Meld je aan via info@ixperium.nl o.v.v. de naam, leeftijd van het kind, groep en de naam van de basisschool.

Beide dagen zijn gratis. Wij zorgen tussendoor voor limonade en wat lekkers.
Heb je vragen of opmerkingen mail ons dan op info@ixperium.nl.

iXperium Arnhem
Ruitenberglaan 27 (HAN Pabo gebouw)
6826 CC Arnhem
www.ixperium.nl

Share