5 jaar iXperium!

30 September 2016

Onder de titel iXperium zet je in beweging vieren we het vijfjarig bestaan van iXperium Arnhem. We kijken kort terug op vijf jaar iXperium, wat hebben we veel bereikt. Maar we kijken vooral vooruit en we gaan door!

We nodigen je van harte uit om het 5-jarig bestaan met ons te vieren op vrijdag 30 september. In een wervelend programma zetten we je in beweging. Verken de mogelijkheden van leren en lesgeven met ict. Deelname is uiteraard gratis. We vragen je om je aan te melden via dit formulier.

30 september bieden we je een breed programma waarin je zelf kunt ervaren hoe iXperium het onderwijs in beweging zet. Onderzoekers nemen je mee op iXpeditie Maatwerk, een project wat onderzoekt hoe scholen in beweging komen als ze aan de slag gaan met ict-rijk onderwijs. We gaan ook letterlijk bewegen met interactieve media en onderzoeken hoe leerlingen beter leren als ze bewegen. In ons nieuwe makerslab iXspace maken en ontwerpen we interactieve objecten. We verkennen waar drones in onze omgeving van waarde kunnen zijn. Uiteraard zitten ook robotica en programmeren deze middag in het programma. En je kunt je eerste schreden zetten in de virtuele wereld. Kortom, een programma wat je niet wilt missen. Dus meld je snel aan!

We starten de middag in het auditorium op de HAN Campus in het gebouw Ruitenberglaan 31. Daarna gaan we naar iXperium Arnhem voor het vervolg van het programma. We sluiten de middag af met een feestje waarin we ons eerste lustrum vieren en waarin we vooruitkijken naar de komende vijf jaar.

Programma
14:00 Ontvangst
14:30 Welkom door Karin van Weegen, Marijke Kral en Sylvia Veltmaat
14:45 De wereld verandert, de school ook! – lezing door Jelmer Evers
15:15 iXperium zet je in beweging
15:30 Workshop ronde 1
16:20 Workshop ronde 2
17:00 We blijven in beweging
17:10 Drankje en hapje

Op 1 en 2 oktober laat HAN Pabo samen met onderwijspartners zien hoe innovatief ons onderwijs is op Innovate. Met op zaterdag een echte dronerace, Virtual Reality, robotica, zelf programmeren, films maken en nog veel meer. Uitaard is iXperium Arnhem hier ook present. Zet dus ook 1 en 2 oktober in je agenda!

 

Share