Een kersverse mediamentor

28-06-2017 door MMH Coolen

Hoi allemaal,

Mijn naam is Barbara Berends en vanaf het nieuwe schooljaar mag ik het team van het iXperium komen versterken in de rol van mediamentor. Ik werk sinds 1998 als leerkracht in het basisonderwijs, waarvan de laatste jaren op basisschool Brakkenstein.

Vorig schooljaar heb ik vanuit school samengewerkt met het iXperium en dat is heel goed bevallen. We hebben ons toen bezig gehouden met het ICT-rijk maken van de taallessen in de middenbouw. Tijdens die samenwerking is voor mij gebleken dat ik hier wel meer mee wil doen. Ik heb er dan ook veel zin in om met de mensen van het iXperium na te denken over ICT-ontwikkeling en onderwijs, om scholen te bezoeken en leerkrachten te enthousiasmeren om een ICT-rijke leeromgeving te creëren. Daarnaast blijf ik op donderdag en vrijdag aan basisschool Brakkenstein verbonden als leerkracht. Dit geeft mij de gelegenheid om zelf ook ideeën uit te proberen in de klas.

Voor nu een heel fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*