Designteams iXperium Oss presenteren tussentijdse onderzoeksresultaten

13-12-2017 door Wendy Deursen

De drie designteams van ROC de Leijgraaf van schooljaar 2017-2018 presenteerden vandaag aan geïnteresseerden de tussentijdse resultaten van hun onderzoek waarmee zij zijn gestart in augustus 2017.

De onderzoeksvragen zijn gericht op: “Computational thinking binnen de opleiding Onderwijsassistent”, “Virtual Reality” en “Zelfregulerend leren en generieke vakken”.

 

Tijdens deze goedbezochte en interactieve presentaties hebben alle teams feedback ontvangen waarmee zij de komende tijd verder aan de slag gaan.

In 2015 heeft ROC de Leijgraaf het iXperium opgericht als laboratorium voor onderzoek, leren, inspiratie en professionalisering van docenten. Docenten en instructeurs van verschillende afdelingen van ROC de Leijgraaf en andere mbo-, vo en/of po-scholen ontwerpen in designteams op onderzoeksmatige wijze nieuwe vormen van blended learning. Zij ontwikkelen en passen toe. Dit doen zij samen met ondersteuning van een onderzoeker en lerarenopleider van de HAN, instructional designers van het iXperium en van de leden van de projectgroep blended learning.

Links naar de presentaties:

De presentaties van de Designteams kun je hieronder terugvinden:

Algemene inleiding: http://bit.ly/2ASUs2q

Presentatie “Virtual Reality”: http://bit.ly/2j0pTzL

Presentatie “Zelfregulerend leren en generieke vakken”: http://bit.ly/2j161MK

Presentatie “Computational thinking binnen de opleiding Onderwijsassistent”: http://bit.ly/2AzlnTU

 

Voor vragen, feedback, tips of tops m.b.t de presentaties van de Designteams kun je onder dit bericht een reactie achterlaten of mail naar ixperium@leijgraaf.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*