Home » Agenda

Agenda

  • 28 juni 2017 om 01:00 iXpiekidz Arnhem

    28 juni is er weer een iXpiekidz in iXperium Arnhem. Kinderen van groep 1-8 kunnen zelf programmeren, robots bouwen, muziek componeren en ontdekken en maken. Kom met je ouders naar iXperium Arnhem.

  • 30 juni 2017 om 01:00 iXpiekidz in Arnhem

    30 juni is er weer een iXpiekidz in iXperium Arnhem. Kinderen van groep 1-8 kunnen zelf programmeren, robots bouwen, muziek componeren en ontdekken en maken. Kom met je ouders naar iXperium Arnhem.

  • iXperium/Centre of Expertise Leren met ict en iXperium Health organiseren iedere week de iXperium Hackerspace, een vrije-inloop evenement op de vrijdagmiddag van 14:00—17:00 uur. Het doel van de hackerspace is om studenten en medewerkers van de HAN in een informele sfeer te laten experimenteren met allerhande technologieën om zo het gebruik ervan in het onderwijs en het werkveld te bevorderen.

  • 07 juli 2017 om 14:00 iXperium Hackerspace – 3D printen

    iXperium/Centre of Expertise Leren met ict en iXperium Health organiseren iedere week de iXperium Hackerspace, een vrije-inloop evenement op de vrijdagmiddag van 14:00—17:00 uur. Het doel van de hackerspace is om studenten en medewerkers van de HAN in een informele sfeer te laten experimenteren met allerhande technologieën om zo het gebruik ervan in het onderwijs en het werkveld te bevorderen.